lijn

RAKWI JUNIOR

 
 

September

1 september
Allerliefste Rakwi’s,
Aan alle mooie liedjes komt jammer genoeg ooit een einde. De zomervakantie is bijna afgelopen en onze boekentassen staan al weer klaar. Sommigen van jullie staan wellicht te springen om er opnieuw aan te beginnen en anderen genieten nog ten volle van die laatste dag(en) rust. Niet getreurd, vandaag sluiten we alles wat met school te maken heeft buiten en laten we onze schoolboeken nog even achterwege! We hebben namelijk iets groots en bijzonders te vieren.
 
Vandaag is het een hoogdag in het Chirojaar. Na een maand lang rusten, is het tijd om er weer helemaal voor te gaan en alle remmen los te gooien. Wie we zijn en wat we graag doen, komen jullie vandaag zeker en vast te weten. Wij staan alvast te springen om jullie te ontmoeten! Tot snel!
 
Groene groetjes,
De Rakwileiding
 

8 september
Dag lieve Rakwi’tjes,

Om jullie allemaal nog een beetje beter te leren kennen, spelen we vandaag enkele klassieke spelletjes uit ons Chiroarchief. Dikke Bertha, Ontrouwe Echtgenoot en Beasty Boys passeren vandaag wellicht de revue. Wij kijken er alvast naar uit en kunnen niet wachten om jullie favoriete, klassieke spelletjes te ontdekken.
 
Groetjes,
Jullie leiding
 

15 september
Dag Rakwi’s,

Nu we elkaar al een beetje beter hebben leren kennen, gaan we nog een stapje verder met de kennismaking. Ondertussen kennen we jullie naam en achternaam, hebben we jullie favoriete klassieke spelletjes ontdekt en weten we welke koek je eet tijdens het vieruurtje.
 
Trek je stoute schoenen maar al aan en smeer je benen goed in, want vandaag gaan we op zoek naar de machtigste, sterkste Rakwi. Wie van jullie haalt het helemaal tot het einde? Wij zijn alvast mega benieuwd!
 
Chiro van 14u tot 18u.
 
Sjoepap,
De Rakwileiding
 

22 september
Liefste Rakwi’s,
Na een heel weekend dansen, eten en quizzen, is het tijd om onze beentjes nog een te stretchen en wat spelletjes te spelen.
 
Spelen doen we vandaag niet alleen, dus trommel je mama en papa op om gezellig mee te doen met de familiedag! Inschrijven kan je via onze voorpagina.
 
Groetjes,
Jullie leiding
 
29 september
Allerliefste groene vrienden,
Vandaag staat er iets speciaal op de planning. We gaan ons verbinden met de natuur en gaan krachten op doen vanuit het bos, de blaadjes en nog zoveel meer.
 
Kabouter Plop zong ooit: ‘In het bos… In het bos… Gooien wij onze kabouterbeentjes los! In het bos… In het bos… Gooien wij onze kabouterbeentjes los!’ Smeer jullie Rakwibeentjes dus al maar in, want wij trekken er op uit!
 
Kaboutergroetjes,
De Rakwileiding

De Rakwi-leiding


Heeft u een vraag?
Stel ze gerust aan de afdelingsleiding van uw zoon/dochter via de contactpagina!

Belangrijke data!

2017 - 2024 © Chiro Lier - Gemaakt door Lode Tobback - Privacyverklaring